Cafflano Krinder černý
Doporučené nabídky (1)
Nejlevnější nabídky (1)
Popis produktu
Parametry produktu
Recenze
, zakoupeno v ČERSTVÁ KÁVA
- Vhodný na kávu minimálně středně praženou
- Mlecí kameny mají po roce používání téměř zanedbatelné známky používání
- Mám i moka konvičku o objemu 3-4 šálky a nádoba mlýnku je přesně akorát na naplnění jedné, výše zmíněné, moka konvičky
- Začala mi chutnat i málo pražená káva u které se mlýnek zapotí (oprava, já se zapotím). Ano mletí takové kávy je dost náročné (a to nejsem kost a kůže). Mlýnek má totiž jen úzký, gumový, protiskluzový pásek, který začne prokluzovat na mlýnku. Navíc bych ocenil, kdyby byl spíše celý povrch těla mlýnku protiskluzový.
- Nad závitem s nastavením hrubosti je prostor, kde leží zacvaknuta mlecí páka. V ose mletí je to takový menší výřez. Tento výřez již nese viditelné známky opotřebení - kov je otlačený.
- Občas se stane (a to jsem ještě nepřišel na to jak), že během mletí oné, málo pražené, tvrdé kávy, že nastavena hrubost poskočí. A to většinou z <1mm na ~3mm tedy na extra hrubé
Mlecí kameny, jako takové, super. Velikost je taky v pořádku.. sice s tím necestuji, ale do šuplíku se to vleze.. snad bych uvítal delší poloměr mlecí páky a protiskluzový úchop po celém těle.
, zakoupeno v GOURMETKAVA.CZ
- V MŽIKU UMELE POTŘEBNOU DÁVKU A TO VELMI KVALITNĚ
- NAMLETÁ KÁVA V MLÝNKU SILNĚ ELEKTRIZUJE A PO OTEVŘENÍ LÍTÁ VŠUDE OKOLO, SCHÁZÍ ČESKÝ NÁVOD, SEŘÍZENÍ TRVALO DLOUHOU DOBU
Parametry produktu
Popis produktu
Lehký jako pírko, výkonný a dokonale konzistentní. Inovátoři z Cafflano® přichází s ručním mlýnkem KRINDER, který díky své jednoduchosti a mlecímu mechanismu z precizně řezané oceli osloví začátečníky i zkušené kávové nadšence. Pokaždé perfektní mletí
Dokonale konzistentní mletí už není výsadou mlýnků nejvyšší cenové kategorie. KRINDER totiž přichází s inovací ve formě mlecího mechanismu z přesně řezané tvrzené a temperované oceli, která si zachovává svou ostrost. Preciznímu výsledku při každém mletí také napomáhá kónický tvar mechanismu. Mlýnek KRINDER se díky tomu v konzistenci a rychlosti mletí blíží legendárnímu mlýnku Comandante.
Od espressa po french press
Přesné nastavení hrubosti mletí je u každé přípravy kávy polovina úspěchu. Ať už preferujete espresso, filtr nebo french press, KRINDER zrnka namele tak, abyste s každým způsobem přípravy dosáhli té nejlahodnější kávy. Nastavení hrubosti vám navíc usnadní unikátní číselné označení.
Lehký a přenosný
Že robustní mlecí mechanismus a nízká váha nejdou dohromady? Mlýnek KRINDER vás přesvědčí o opaku. Jako nejlehčí mlýnek na kávu s ocelovým ostřím na světě se KRINDER pyšní váhou pouhých 295 g. Kromě toho má mlýnek propracovanou odnímatelnou kličku, kterou na cestách oceníte stejně jako jeho lehkost.
Praktický design
Vzhled mlýnku KRINDER a jeho barevné varianty (černá, červená, mátová) zaujmou na první pohled. KRINDER však není jen designovým kouskem – jeho ergonomický tvar je především navržen tak, aby padl přesně do ruky a mletí co nejvíce usnadnil.
Kávomlýnek Cafflano® KRINDER v kostce:
Konzistentní mletí díky řezanému mlecímu mechanismu z oceli
Cenově dostupná alternativa k mlýnkům nejvyšší kategorie
Unikátní číselné nastavení hrubosti mletí
Zvládá mletí na všechny přípravy kávy, od espressa po cold brew
Ultralehký mlýnek s hmotností pouhých 295 g
Jednoduchý a praktický design ve 3 barevných provedeních
Podívejte se, kde můžete produkt koupit:
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
, zakoupeno v ČERSTVÁ KÁVA
- Vhodný na kávu minimálně středně praženou
- Mlecí kameny mají po roce používání téměř zanedbatelné známky používání
- Mám i moka konvičku o objemu 3-4 šálky a nádoba mlýnku je přesně akorát na naplnění jedné, výše zmíněné, moka konvičky
- Začala mi chutnat i málo pražená káva u které se mlýnek zapotí (oprava, já se zapotím). Ano mletí takové kávy je dost náročné (a to nejsem kost a kůže). Mlýnek má totiž jen úzký, gumový, protiskluzový pásek, který začne prokluzovat na mlýnku. Navíc bych ocenil, kdyby byl spíše celý povrch těla mlýnku protiskluzový.
- Nad závitem s nastavením hrubosti je prostor, kde leží zacvaknuta mlecí páka. V ose mletí je to takový menší výřez. Tento výřez již nese viditelné známky opotřebení - kov je otlačený.
- Občas se stane (a to jsem ještě nepřišel na to jak), že během mletí oné, málo pražené, tvrdé kávy, že nastavena hrubost poskočí. A to většinou z <1mm na ~3mm tedy na extra hrubé
Mlecí kameny, jako takové, super. Velikost je taky v pořádku.. sice s tím necestuji, ale do šuplíku se to vleze.. snad bych uvítal delší poloměr mlecí páky a protiskluzový úchop po celém těle.
, zakoupeno v GOURMETKAVA.CZ
- V MŽIKU UMELE POTŘEBNOU DÁVKU A TO VELMI KVALITNĚ
- NAMLETÁ KÁVA V MLÝNKU SILNĚ ELEKTRIZUJE A PO OTEVŘENÍ LÍTÁ VŠUDE OKOLO, SCHÁZÍ ČESKÝ NÁVOD, SEŘÍZENÍ TRVALO DLOUHOU DOBU