Poradna DeLonghi KG 89

Autor: | Vloženo: 19.12.2012 000 15:35 | Témata: Poradna DeLonghi KG 89

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jak určit správně hrubost mletí do espresa.Mám kavovar De Longhi a chci si pořídit tento k.mýnek.

Můžete mi prosím prosím poradit?Záleží i jakou kávu používate?Děkuji ocením každou radu:-) pěkný den
Dana

  • Martin Kulhavý

    Martin Kulhavý

    19. prosince 2012

    Na espresso doporučím mletí na 3.-4. nejjemější stupeň. Na druhu kávy záleží méně, než na typu přípravy.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.