Poradna Hario Skerton Plus
-
25. července 2021 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.
Zdravím Vás, na espresso se používá větší hrubost, takže odpověď zní ANO. U espresso mašin je třeba tu správnou hrubost vychytat.
- Byla pro vás tato odpověď užitečná?
- Ano
- Ne
-
26. července 2021 -
Lazenskakava.cz
Větší hrubost mletí pro espresso? Nespletli jste se? U espressa je vždy potřeba jemnější mletí, jelikož se připravuje malý nápoj silné chuti. Tím jak je extrakce krátká je důležité využít jemného mletí.
Zdeněk
Lázeňská káva
-
26. července 2021 -
Oficiální zástupce obchodu hrnek.eu
Nespletli, máme pražírnu i kavárnu. Přístroj na espresso nemusí tlakem vody utáhnout jemně mletou kávu v páce, na druhou stranu hrubá káva udělá z nápoje obarvenou vodu. Na espresso volíme léta střední hrubost a docílíme silného nápoje se sametovou pěnou. No a mlýnek Hario Skerton Plus používám osobně. Nač bych ho nedoporučil, je káva na džezvu.
-
26. července 2021 -
Lazenskakava.cz
Ano, kávovar má své meze. Určitě záleží na typu kávovaru. Ale velmi jemné mletí rozhodně není případ mlýnku Hario Skerton Plus. Pokud volíte střední hrubost na mlýnku Hario Skerton Plus z jeho rozpětí, tak není možné připravit chutné espresso.
Zdeněk
Lázeňská káva
-
24. července 2021
Dobrý den,
tento mlýnek není vhodný pro přípravu espressa. Není na něm možné mlít velmi jemně.
Doporučil bych vám Timemore Slim Plus https://kavomlynky.heureka.cz...
Zdeněk
Lázeňská káva
- Byla pro vás tato odpověď užitečná?
- Ano
- Ne
Tato otázka byla již uzavřena.
Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.