Poradna Hario Skerton Plus

Autor: Daniel Holý | Vloženo: 24.07.2021 000 13:22 | Témata: Poradna Hario Skerton Plus

Daniel Holý

Je vhodný na mletí espressa?

  • 25. července 2021 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Zdravím Vás, na espresso se používá větší hrubost, takže odpověď zní ANO. U espresso mašin je třeba tu správnou hrubost vychytat.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Lazenskakava.cz

      26. července 2021 - Lazenskakava.cz

      Větší hrubost mletí pro espresso? Nespletli jste se? U espressa je vždy potřeba jemnější mletí, jelikož se připravuje malý nápoj silné chuti. Tím jak je extrakce krátká je důležité využít jemného mletí.

      Zdeněk
      Lázeňská káva


    • hrnek.eu

      26. července 2021 - Oficiální zástupce obchodu hrnek.eu

      Nespletli, máme pražírnu i kavárnu. Přístroj na espresso nemusí tlakem vody utáhnout jemně mletou kávu v páce, na druhou stranu hrubá káva udělá z nápoje obarvenou vodu. Na espresso volíme léta střední hrubost a docílíme silného nápoje se sametovou pěnou. No a mlýnek Hario Skerton Plus používám osobně. Nač bych ho nedoporučil, je káva na džezvu.


    • Lazenskakava.cz

      26. července 2021 - Lazenskakava.cz

      Ano, kávovar má své meze. Určitě záleží na typu kávovaru. Ale velmi jemné mletí rozhodně není případ mlýnku Hario Skerton Plus. Pokud volíte střední hrubost na mlýnku Hario Skerton Plus z jeho rozpětí, tak není možné připravit chutné espresso.

      Zdeněk
      Lázeňská káva



  • Lazenskakava.cz

    Lazenskakava.cz

    24. července 2021

    Dobrý den,
    tento mlýnek není vhodný pro přípravu espressa. Není na něm možné mlít velmi jemně.
    Doporučil bych vám Timemore Slim Plus https://kavomlynky.heureka.cz...

    Zdeněk
    Lázeňská káva

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.